Sessies

Tijdens het festival kan je je inschrijven voor een persoonlijke sessie.


Osho Zen Tarot legging met Suvana

Al ruim 25 jaar geef ik, met heel veel plezier Readings met de Osho Zen Tarot.
Als helder voelend medium doe ik niet aan toekomst voorspellingen. Ik geloof dat je zelf je toekomst creëert in overeenstemming met je eigen overtuigingen.

De kaarten hebben hun eigen manier van vertellen en inspireren:
• De kaarten maken je bewust van je eindeloze potentie, je ware natuur.
• De kaarten halen onderliggende blokkades en overtuigingen boven water.
• De Zen Tarot kaarten openen een deur naar de mystieke lichtwereld. Ze verbinden het denken met je hart en spirit/universum/higher power, welke naam je het ook geeft. De kaarten spreken via synchroniciteit, de kracht van betekenisvolle toevalligheden.
• Het is een snelle methode om inzicht te krijgen en om rust te creëren, zodat je dezelfde situatie vanuit je innerlijke wijsheid kan benaderen.
• In mijn beleving zijn de Zen-Tarot-kaarten vriendelijk en stimulerend en soms ook “streng” als er belemmerende egopatronen boven water komen.

https://www.suvanacoaching.com/

Osho Zen Tarot legging met Urja

Human design met Surrenda (alleen zaterdag)

Human Design is een  relatief nieuw systeem en  een synthese van een viertal esoterische wetenschappen (Chakrasysteem, I Tjing, Astrologie, Kabbala) en moderne wetenschappen (Kwantum fysica, Biochemie en Genetica). In dit systeem wordt aan de hand van je geboortegegevens (datum, tijd en plaats) je zogenaamde Rave Chart wordt gemaakt. Deze kaart fungeert als je blauwdruk, of, in andere woorden, de gebruiks-aanwijzing voor je leven.
Je kaart laat zien waar je energie zit, wat betrouwbaar in je is en waar je valkuilen liggen. Bovendien laat het je zien hoe jij het beste beslissingen kunt maken. Ben je iemand die haar ‘hart moet volgen’, of gaat het bij jou om je intuïtie, of je onderbuikgevoel. Ben je hier om te wachten en je response te volgen, of ben je iemand die zelf dingen kan initiëren?
Op zaterdag 21 augustus ben ik de hele dag aanwezig om korte Human Designconsulten te geven. Het is belangrijk om je juiste geboortetijd te weten!
Een consult duurt 15 minuten en ik ontvang daar graag een vrijwillige bijdrage voor vanaf €5.

EFT met Olga

Emotional Freedom Techniques is een methode om emotionele blokkades op te lossen.
Als je blokkades zoals spanning/onrust klachten, diepgaande emotionele gebeurtenissen die maar blijven terug komen (PTSS), angsten/fobieën, mentale/fysieke pijn, verslavingen, onzekerheid, enz, ervaart, dan is EFT misschien iets voor jou!
Je kunt het zien als een emotionele schoonmaak die zich op mentaal en fysiek niveau afspeelt.

EFT is een eenvoudige methode.
Terwijl je klopt (tapping) op meridianen, die ook bekend zijn bij acupunctuur, benoem je hardop jouw belemmering / klacht. Daarna sluit je af met een korte reeks oogbewegingen. Zo’n kloprondje duurt 2 à 3 minuten.
Al direct kun je waarnemen wat het met je doet en zal je merken dat de lading van je probleem / klacht wat afneemt. Meestal volgt vanuit het kloprondje een volgende ingang waarmee je opnieuw EFT kunt toepassen, net zolang totdat het probleem geen emotionele lading meer heeft.
Na EFT ervaar je over het algemeen meer rust / ontspanning, meer inzicht en word je vaak ook bewuster van jezelf.
Het is een simpele methode die je zelf kan leren toepassen in je dagelijks leven.
Stel je eens voor, dat je een jaar lang (365 dagen!) elke dag EFT toepast! Hoe ziet je leven er dan uit?
Wil je het eens ervaren? Dan kan je in een individuele sessie kennis maken met EFT en met mij. Ik kijk er naar uit om je te ont-moeten.