Sessies

Tijdens het festival kan je je inschrijven voor een persoonlijke sessie.


Urja Tarot bied ik als ‘channel in healing’

vanuit Soulcoaching metaforisch, direct, confronterend, in open space, totaal, eerlijk én ontvouwend, met dát wat is..
in flow van het ‘zijn’..
‘Urja gives for any of YOUR life issue clarity, insight & a clue’..

It’s humble, simple & connects 💚2💚💚

For info: Urja2relaxbodymind.jimdo.com
Soulcoach YOGA & Events
My YouTube channel – Urja van Tongeren lifestyle Selflove guidance 2relax video’s

Klop je leven lichter met EFT ! – Olga

Emotional Freedom Techniques is een wonderbaarlijk mooie en effectieve interventie techniek, die echt werkt, je weer in je kracht zet en heel maakt. Door het kloppen op  9  acupressuurpunten wordt snel alle stress gerelateerde problematiek verlicht.
Emotionele problemen, angsten en lichamelijke klachten en belemmerende overtuigingen worden los gelaten en geheeld.

Meer weten? zie www.eftpraktijkolgavanmansom.nl

Osho Zen Tarot legging met Suvana

Al ruim 25 jaar geef ik, met heel veel plezier Readings met de Osho Zen Tarot.
Als helder voelend medium doe ik niet aan toekomst voorspellingen. Ik geloof dat je zelf je toekomst creëert in overeenstemming met je eigen overtuigingen.

De kaarten hebben hun eigen manier van vertellen en inspireren:
• De kaarten maken je bewust van je eindeloze potentie, je ware natuur.
• De kaarten halen onderliggende blokkades en overtuigingen boven water.
• De Zen Tarot kaarten openen een deur naar de mystieke lichtwereld. Ze verbinden het denken met je hart en spirit/universum/higher power, welke naam je het ook geeft. De kaarten spreken via synchroniciteit, de kracht van betekenisvolle toevalligheden.
• Het is een snelle methode om inzicht te krijgen en om rust te creëren, zodat je dezelfde situatie vanuit je innerlijke wijsheid kan benaderen.
• In mijn beleving zijn de Zen-Tarot-kaarten vriendelijk en stimulerend en soms ook “streng” als er belemmerende egopatronen boven water komen.

https://www.suvanacoaching.com/

Human design met Surrenda (alleen zaterdag)

Human Design is een  relatief nieuw systeem en  een synthese van een viertal esoterische wetenschappen (Chakrasysteem, I Tjing, Astrologie, Kabbala) en moderne wetenschappen (Kwantum fysica, Biochemie en Genetica). In dit systeem wordt aan de hand van je geboortegegevens (datum, tijd en plaats) je zogenaamde Rave Chart wordt gemaakt. Deze kaart fungeert als je blauwdruk, of, in andere woorden, de gebruiks-aanwijzing voor je leven.
Je kaart laat zien waar je energie zit, wat betrouwbaar in je is en waar je valkuilen liggen. Bovendien laat het je zien hoe jij het beste beslissingen kunt maken. Ben je iemand die haar ‘hart moet volgen’, of gaat het bij jou om je intuïtie, of je onderbuikgevoel. Ben je hier om te wachten en je response te volgen, of ben je iemand die zelf dingen kan initiëren?
Op zaterdag 21 augustus ben ik de hele dag aanwezig om korte Human Designconsulten te geven. Het is belangrijk om je juiste geboortetijd te weten!
Een consult duurt 15 minuten en ik ontvang daar graag een vrijwillige bijdrage voor vanaf €5.