Wie zijn wij

Osho White Cloud ashram
De Osho White Cloud ashram, geboren in 2018, is een spirituele plek om te wonen in het noordoosten van Nederland, waar vrienden kunnen komen ontspannen, mediteren en door een commune levensstijl zichzelf transformeren. De ashram is een oase van rust omgeven door een prachtige en meditatieve tuin, die door de jaren heen is aangelegd door ons tweeën, Jagran en Nirad. We leven graag in harmonie met onszelf, met elkaar, met zoekers en liefhebbers van waarheid en met de omgeving.
De stichting White Cloud ashram is opgericht in 2020 en heeft als doel het bevorderen van individuele groei in bewustzijn, hierbij geïnspireerd door de verlichte meester Osho.
Klik<strong> HIER </strong>voor meer informatie.

Vrienden van Osho
De Stichting Vrienden van Osho werd opgericht in 1988 en heeft tot doel: Osho’s visie bekendheid te geven, door middel van het beschikbaar en toegankelijk maken van video’s, boeken, documentatie en Osho Meditaties. Wij proberen dit doel ook anderszins te bereiken, bijvoorbeeld door ondersteuning van Osho Meditatie- en Informatiecentra. Op enkele plaatsen in het land wordt van tijd tot tijd een Osho Festival georganiseerd, met een gevarieerd programma bestaande uit Osho Meditaties, Nederlands ondertitelde Osho toespraken, muziek, dans en veel meer. De Vrienden van Osho organiseren zo’n festival zelf of staan zo nodig garant voor anderen. Klik HIER voor meer informatie.