Open sessies met Adhira

adhira 2023
Adhira

Adhira is altijd geïnteresseerd geweest in de connectie tussen het lichamelijke en het psycho/spirituele in de mens en hoe de emotionele/mentale innerlijke staat het lichaam kan beïnvloeden tot aan ziekte toe. Daarom werd ze verliefd op de diepgang van het EPI-werk, dat de mens op een holistische manier bekijkt, transformatie brengt en helpt de innerlijke structuur te herstellen, zodat we weer in contact komen met onze eigen Essentie.

Ieder van ons heeft een kind in zich, ook al zijn we volwassen. We zullen o.a. werken met de metafoor van het innerlijke kind, om weer in contact te komen met onze kwaliteiten van onschuld, vreugde, spontaniteit, kwetsbaarheid, openheid, kracht, passie, moed, onze geest van onderzoek, vertrouwen en gevoel van eigenwaarde, onze waardigheid. Dit zijn de grootste hulpbronnen die onze heling zullen vergemakkelijken.

Adhira zal 15-20 minuten per minisessie aanbieden op het Osho Festival. In deze mini-sessies onderzoekt Adhira samen met jou wat jouw probleem is en zal het met de juiste therapeutische middelen met jou benaderen en/of doorverwijzen naar een vervolgsessie

Je kunt tijdens het Osho Festival ook kennis maken met Adhira via: A taste of: de groep “Bouwen van Basisstructuur”  op zondag 11:00-12:30 op de bovenzaal (lees meer

Achtergrond van Adhira

Adhira heeft geneeskunde gestudeerd en heeft 15 jaar als arts gewerkt.

Ze heeft daarnaast verschillende alternatieve geneeswijzen bestudeerd voordat ze in aanraking kwam met het Essential Psychotherapy Institute (EPI gevestigd in Nederland). Ze voltooide de 4-jarige opleiding en werd een van de hoofd medewerkers van het Instituut.

Ze biedt individuele sessies en sessies voor koppels volgens de methodologie van het Essential Psychotherapy Institute, waarbij ze gebruik maakt van een verscheidenheid aan tools zoals Innerlijk Kind, lichaamswerk, Gestalt, super ego werk, creatieve expressie, meditatie en meer. Adhira geeft ook Touch of Healing Awareness energiesessies.

Sessies worden afgestemd op individuele behoeften.